Podjeli ovo:

" /> Pogledajte vrt koji je idealan za svakoga - Zasadi.me !DOCTYPE html> insert_pixel_code_here

Pogledajte vrt koji je idealan za svakoga

Pogledajte najljepši obiteljski vrt u Hrvatskoj

Vrt Martine Ivanišević jedan je od onih vrtova koji bi svatko poželio imati. Kako i ne bi kada je uređen tako da tu ima mjesta za svakoga.

Pomno uređene gredice na kojima naizmjenično cvate veliki broj cvjetnica u vrt unose boje, ali i onu važnu mirisnu dimenziju koja ljetne noći u vrtu čini posebnima.

Travnjak u centru vrta je dovoljno prostran da se na njemu može zaigrati nogomet ili odbojka, a za one koji nisu skloni timskim sportovima tu je svoje mjesto našla trampolina.

 

Rubovi gredica uređeni su jednostavnim betonskim ivičnjacima koji olakšavaju održavanje gredica i travnjaka. No ivičnjak ipak preskoči pokoja neposlušna niska biljka koja o izgledu gredice ima svoje zamisli.

najljepši obiteljski vrt

Urednost i elegantan detalj u podnožju trajnica donosi malč od svijetlog sitnog kamena koji uz ružičastoplave hortenzije i mirisne lavande izgleda vrlo efektno.

 

najljepši obiteljski vrt

Štrik za vješanje rublja u ovom vrtu nije detalj koji je potrebno skriti jer svojom željeznom konstrukcijom podsjeća na tamnu elegantnu skulpturu koja u vrt donosi čvrstoću i visinu.

najljepši obiteljski vrt

Uz terasu koja za jakih vrućina i za blagih kiša može biti dnevna soba na otvorenom, raste kozja krv sa žutim sitnim cvjetovima koja svoj miris intenzivno širi po cijelom vrtu.

najljepši obiteljski vrtIzgled vrta upotpunjen je dekorativnim saksijama u kojima rastu pelargonije, žednjaci, kane… Svaki kut vrta osvježen je jednim ovakvim detaljem.

najljepši obiteljski vrt

 

Foto: Martina Ivanišević

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Savjeti, preporuke i ideje za uređenje vrta i njegu biljaka,

PRIDRUŽI NAM SE

Zasadi.me

Korištenje ove stranice podrazumijeva da se slažete s našim Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti.

Zasadi.me zadržava pravo na prodaju oglasnog prostora na ovom mediju.