Podjeli ovo:

" /> Pogledajte vrt koji je idealan za svakoga - Zasadi.me

Pogledajte vrt koji je idealan za svakoga

Vrt Martine Ivanišević jedan je od onih vrtova koji bi svatko poželio imati. Kako i ne bi kada je uređen tako da tu ima mjesta za svakoga. Pomno uređene gredice na kojima naizmjenično cvate veliki broj cvjetnica u vrt unose boje, ali i onu važnu mirisnu dimenziju koja ljetne noći u vrtu čini posebnima.

Travnjak u centru vrta je dovoljno prostran da se na njemu može zaigrati nogomet ili odbojka, a za one koji nisu skloni timskim sportovima tu je svoje mjesto našla trampolina.

Rubovi gredica uređeni su jednostavnim betonskim ivičnjacima koji olakšavaju održavanje gredica i travnjaka. No ivičnjak ipak preskoči pokoja neposlušna niska biljka koja o izgledu gredice ima svoje zamisli.

Urednost i elegantan detalj u podnožju trajnica donosi malč od svijetlog sitnog kamena koji uz ružičastoplave hortenzije i mirisne lavande izgleda vrlo efektno.

Štrik za vješanje rublja u ovom vrtu nije detalj koji je potrebno skriti jer svojom željeznom konstrukcijom podsjeća na tamnu elegantnu skulpturu koja u vrt donosi čvrstoću i visinu.

Uz terasu koja za jakih vrućina i za blagih kiša može biti dnevna soba na otvorenom, raste kozja krv sa žutim sitnim cvjetovima koja svoj miris intenzivno širi po cijelom vrtu.

Izgled vrta upotpunjen je dekorativnim saksijama u kojima rastu pelargonije, žednjaci, kane… Svaki kut vrta osvježen je jednim ovakvim detaljem.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Savjeti, preporuke i ideje za uređenje vrta i njegu biljaka,

PRIDRUŽI NAM SE

Zasadi.me

Korištenje ove stranice podrazumijeva da se slažete s našim Uvjetima korištenja i Pravo privatnosti.

Zasadi.me zadržava pravo na prodaju oglasnog prostora na ovom mediju.